Καβρουμάς της Κάκω-Τσέπω.
Υλικά:
Υλικά:
- Συκωταριά αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος.
- Δύο κρεμμύδια ξερά ολόκληρα.
- Αλάτι πιπέρι
- 1/2 κg ντομάτα φρέσκια ή μια κουταλιά ντοματοπολτός.
- Δύο κλώνους δενδρολίβανο.
- Παίρνουμε την συκωταριά την πλένουμε την βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό την τα δύο κρεμμύδια και βράζουν επί μία ώρα.
- Βγάζουμε την συκωταριά και την κόβουμε με ένα ψαλίδι ψιλά. Παίρνουμε τα κρεμμύδια και τα πολτοποιούμε.
- Στο ίδιο νερό που έβρασαν το σουρώνουμε και βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με την ντομάτα τη φρέσκια και το δενδρολίβανο και τα βάζουμε να βράσουν με δύο φύλλα δάφνη ½ της ώρας.
- Βάζουμε λάδι ½ φλιτζάνι και μια κουταλιά γεμάτη βούτυρο γάλακτος μέσα στην κατσαρόλα.
- Είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα και στην υγεία του γαμπρού!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου