Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Συνταγή - Καβρουμάς της Κάκω-Τσέπω

Καβρουμάς της Κάκω-Τσέπω.

Υλικά:
  1. Συκωταριά αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος.
  2. Δύο κρεμμύδια ξερά ολόκληρα.
  3. Αλάτι πιπέρι
  4. 1/2 κg ντομάτα φρέσκια ή μια κουταλιά ντοματοπολτός.
  5. Δύο κλώνους δενδρολίβανο.
Εκτέλεση:
  • Παίρνουμε την συκωταριά την πλένουμε την βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό την τα δύο κρεμμύδια και βράζουν επί μία ώρα.
  • Βγάζουμε την συκωταριά και την κόβουμε με ένα ψαλίδι ψιλά. Παίρνουμε τα κρεμμύδια και τα πολτοποιούμε.
  • Στο ίδιο νερό που έβρασαν το σουρώνουμε και βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με την ντομάτα τη φρέσκια και το δενδρολίβανο και τα βάζουμε να βράσουν με δύο φύλλα δάφνη ½ της ώρας.
  • Βάζουμε λάδι ½ φλιτζάνι και μια κουταλιά γεμάτη βούτυρο γάλακτος μέσα στην κατσαρόλα.
  • Είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα και στην υγεία του γαμπρού!
ΣΚΙΑΔΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου