Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο δρόμος καταρρέει

Ο πεσμένος δρόμος στην Βίγλα

Οσοι πήγατε εφέτος στο χωριό θα είδατε με λίπη ότι ο δρόμος του χωριού εχει πλέων χαλάσει σε αρκετά σημεία κοντά στην περιοχή της Βίγλας. Φέτος χειρότερα από κάθε χρονιά το κομμάτι δίπλα από την Βίγλα μεταξύ της εκκλησίας της Παναγίας έχει πραγματικά εξαφανιστεί.

Ισως φταίνε οι παραπάνω βροχές ίσως οτι δεν υπάρχουν χρήματα για κανονική επισκευή, πάντως η εικόνα είναι απογοητευτική. Ενας πρόχειρα μπαζωμένος στενός και χωμάτινος δρόμος σκεπάζει τα απομεινάρια της παλιάς ασφάλτου. Μόλις με τα βίας χωράει ένα όχημα να περάσει και αν είναι βαρύ (φορτηγό) και βρέχει μπορεί και να βρεθεί στον γκρεμό.
Η εκκλησία έχει γείρει 
επικίνδυνα
Το ίδιο και η εκκλησία της Παναγία. Εχει γείρει επικίνδυνα, τόσο που εφέτος δεν έγινε σε αυτήν δοξολογία τον δεκαπενταύγουστο αλλα στην Αγ. Παρασκευή με τον φόβο μην "καταρρεύσει".

Άκουσα ότι επί "Καποδίστρια" είχε γίνει μια γεωλογική μελέτη από που θα μπορούσε να περάσει "νέα χάραξη" αλλά η εταιρία δεν πληρώθηκε και έτσι δεν ανακοίνωσε αποτελέσματα. Τώρα που "λεφτά δεν υπάρχουν" να δούμε τι θα γίνει.

Όσοι πάτε προς το χωριό και ειδικά τον Αι Δημήτρη που θα έχουν ξαναρχίσει οι βροχές, πολύ προσοχή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου