Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Εξέλιξη του πανηγυριού (ενημέρωση)

Πραγματοποιήθηκαν είδη οι δύο από τις 3 ημέρες του πανηγυριού. Την πρώτη μέρα 25 Ιουλίου (παραμονή) όλα εξελίχθηκαν σχετικά ήρεμα, με σουβλάκια και ήσυχη παρέα, αλλά και με έντονο κρύο.

Το πρωί της Αγ. Παρασκευής τελέστηκε η θεία λειτουργία στον ομώνυμο ναό με παρουσία πλήθος κόσμου και ατόμων που είχαμε χρόνια να δούμε στο χωριό. Πλούσια τα εδέσματα που μοιράστηκαν στην αυλή ενώ ο Βασίλ' Τόλης για ακόμα μια χρονιά έπαιξε για τους Αετοπετρήτες στην αυλή.

Το βράδυ στο χώρο του σχολείου όλα πήγαν πολύ καλά. Το φαΐ εξαίρετο (αν και κάποιοι θα διαφωνήσουν όπως πάντα), ο κόσμος πολύς με νέες παρουσίες και εδώ. Το χορευτικό για πρώτη φορά (;) εδώ και χρόνια δεν αποτελούνταν από τους γνωστού υπόπτους. Αντί να χορέψει  το γνωστό χορευτικό του χωριού, χόρεψαν οι γονείς αυτών, άτομα που μα έμαθαν να χορεύουμε. Ηταν πολύ συγκινητικό και ευχάριστο να βλέπεις το πάθος αυτών των ανθρώπων που καθόλου δεν αλλοίωσε ο χρόνος. Πάντα τέτοια

Ο καιρός κατά τις 2 τη νύχτα μας τα χάλασε καθώς άρχισε μια σιγανή αρχικά και μετά έντονη μπόρα. Τα τραπέζια μαζεύτηκαν  άρον άρον και η ορχήστρα με τον κόσμο που έμεινε πήγαν μέσα στο σχολέιο για να συνεχίσουν. Θύμισε Αι Δημήτρη η όλη κατάσταση.

Ελπίζουμε σημερα που προβλέπετε πιο άστατος να μας λυπηθεί ο καιρός..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου