Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

MVP Νίκος Γάρδας

Αρκετοί οι εθελοντές στο πανηγύρι. Πως αλλιώς θα γινόταν να πετύχει κάθε φορά μια τέτοια εκδήλωση. Άλλοι εμφανείς άλλοι αφανείς, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο πάντως αρκετοί αυτοί που βοηθούν να γίνει το πανηγύρι.

Παρόλα αυτά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον γνωστό σε όλους μας Νίκο Γάρδα. Αυτό το παιδί "τα κάνει όλα και συμφέρει" όπως παρατήρησε άλλος Αετοπετρίτης. Και σε αυτό το πανηγύρι σε όλα ήταν αναμεμιγμένος ασταμάτητα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο στρώσιμο πρώτος, στο σερβίρισμα το ίδιο, στο μάζεμα ομοίως. Μια μπουκιά γιαχνί δεν έχει φάει όλα τα χρόνια στην ώρα του. Πάντα πρόθυμος, σε όλα προσφέρει με το παραπάνω σε αυτό που λέμε πανηγύρι.

Σε αυτήν την κατηγορία ίσως είναι και άλλοι που τους αδικούμε μη αναφέροντάς τους. Αυτό όμως που μας κάνει να αναφέρουμε τον Νίκο και να τον αναδείξουμε σε MVP (most valuable palyer) για φέτος είναι ότι μέχρι και ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων έγινε για να πραγματοποιηθεί το πανηγύρι. Με πενιχρά μέσα "επισκευασε" (έστω και προσωρινά) τον χαλασμένο φούρνο του μαγειρείου, και έτσι μπόρεσαν και ψήθηκα οι πατάτες χθες. Αν δεν ήταν ο "Νικολάκης" με "μακαρόνια" θα τρώγαμε το κρέας.

Ένα μπράβο από μας.. και μια "ψηφιακή τιμητική πλακέτα".

1 σχόλιο:

  1. επειδή μου είπε ότι βάζει και πλακάκια, εχω κάτι μερεμέτια σε ένα μπάνιο..
    Γεια σου ρε Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή