Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Πανηγύρι Αγ. Παρασκευής τέλος για φέτος

Τελευταία μέρα 27η Ιουνίου του Αγ. Παντελεήμονα, πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στο χώρο του σχολείου. Πιο λιγοστός ο κόσμος σε σχέση με χθές κυρίως Αετοπετρίτες παραβρέθηκαν χθες. Ο καιρός μας έκανε το χατήρι και δεν έβρεξε, από την άλλη έκανε περισσότερο κρύο που σε συνδυασμό με την υγρασία έσπαγε κόκαλα.

Οτι είχαν και δεν είχαν φόρεσαν οι παραβρίσκονες, ειδικά αυτοί που έμειναν μέχρι το πρωί. Ζακέτες διπλές, μπλούζες και μπουφάν συνέθεταν το σκηνικό και άνθρωποι να τουρτουριζουν. Υπήρχαν βέβαια και κάποια "παλικάρια" που την έβγαλαν με κοντομάνικο. Ελπίζουμε σήμερα να μην έχουν πνευμονία.

Κατα τα άλλα το κέφι αρκετό, το φαΐ υπέροχο (πατάτες με μοσχαρίσιο κρέας στο φούρνο) σε ένα γλέντι με τον Τόλη που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες όπως συνήθως.

Για την ιστορία, χορέψανε τα "μικρά" του χορευτικού ενώ υπήρξε και η καθιερωμένη απονομή μεταλλίων στους συμμετέχοντες σε αθλητικές δραστηριότητες. Μίλησαν αρκετοί μεταξύ αυτών και εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής που ανακοίνωσε πρόγραμμα πολυήμερων εκδηλώσεων και ζήτησε την συμμετοχή και των Αετοπετριτών.

Άντε και του χρόνου. Αντε και τον Άι Δημήτρη

Υ.Γ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στους αφανείς εθελοντές που με τον κοπο τους πραγματοποιείτε αυτό το πανηγυράκι. Σήμερα που εμείς προσπαθούμε να συνέλθουμε από το χθεσινό ποτό και χορό, κάποιοι μαζεύουν τα άπλυτα που άφησαν πίσω τους οι καλεσμένοι και πλένουν πιάτα και πιρούνια για να είναι έτιμα για τον Άι Δημήτρη τον Οκτώβρη. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και σε αυτούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου