Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο?



Μέλος του ΔΣ της Αδελφότητος συνεννοήθηκε με τον δήμαρχο και κατόπιν προφορικής συμφωνίας μαζί του προσκάλεσε σε ξενώνα διπλανού χωριού για 3ήμερη διαμονή φίλους και γνωστούς του οι οποίοι είναι πράγματι πολύ καλοί χορευτές θρακιώτικων χορών και χόρεψαν για...τρίτη φορά στο καλοκαιρινό πανηγύρι του χωριού μας.
Ομως το πακέτο τιμάται εις 1600 ευρώ περίπου τα οποία δικαίως απαιτεί από τον καλούντα δηλ από το ΔΣ ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, το δε ΔΣ δεν του φτάνουν τα βάσανα που έχει πρέπει να "χώσει" και τα 1600 στον ξενοδόχο αλλοιώς θα'χουμε κακά ξεμπερδέματα μαζί του.
Εννοείται οτι ο δήμαρχος λέει "Δώστε τα και τα βρίσκουμε..,". Δεν καταλαβαίνουμε τι θα βρούμε...Μήπως θέλει να πει "Δώστε τα και γράφτε τα στο χιόνι"?
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ύπαρξης ομάδων και τάσεων στο ΔΣ της Αδελφότητος.
Να δούμε τι θα γράψει στην απολογία του το ΔΣ τον Απρίλιο. Μας ρώτησε ή του εγκρίναμε εμείς ποτέ τέτοιες δαπάνες?


Αναγνώστης Στάθης

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει δεν το ήξερα το θέμα, αλλά δεν ειναι δυνατόν να τα ισοπεδώνουμε ολα. Αν δεν κανουμε πανηγύρι, θα εχουμε ακόμα λιγότερα εξοδα αλλα δεν ειναι αυτό ο σκοπός.

    Να μην κάνουμε τίποτα για να μην ξοδεύουμε τίποτα; Τα χορευτικά δίνουν ζωη στο πανηγύρι, φέρνουν νεο κοσμο και ζωντάνια. Αμα το ενα το κοψουμε το άλλο το κοψουμε, καθε χρόνο ήμαστε ίδιοι, τότε θα καταντίσει το πανηγύρι ενα γευμα σε μια ταβερνα. Αυτο θελουμε;

    Βέβαια και τα 1600 πολλά είναι.. Ο δίσκος που βγήκε τι μπορεί να καλύψει εκτός από τα παγεια έξοδα του πανηγυριού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή